Tena Silhouette Noir inlegkruisjes of verbanden 100% terugbetaald met myShopi – 5000 eerste aanvragen

0

Tussen 14/12/2020 tot 31/12/2020  (Opgelet: de geldigheidsduur kan verkort worden indien de limiet van 5000 aanvragen bereikt is) wordt uw aankoop van een pack Tena Silhouette Noir Mini 18 verbanden of Normal 26 inlegkruisjes 100% terugbetaald!

Tena Silhouette Noir inlegkruisjes of verbanden 100% terugbetaald met myShopi

Om terugbetaald te worden, surf op de website van myShopi of download hun app.

Voor de eerste 5000 aanvragen! Enkel geldig bij Delhaize, AD Delhaize, Delhaize Proxy, Carrefour Hyper, Carrefour Market, Carrefour Express, Colruyt, Alvo, Spar, Okay, Cora, Match, Smatch, Di, Makro en Cactus.

Om meer te weten over myShopi, lees mijn artikel daarover!

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Share.

Leave A Reply