Volvic Essentiel drank 100% terugbetaald met myShopi – 2500 eerste aanvragen

0

Tot 09/08/2020 (Opgelet: de geldigheidsduur kan verkort worden indien de limiet van 2500 aanvragen bereikt is) wordt uw aankoop van een fles Volvic Essentiel Bio Komkommer, Munt & Basilicum of Citroen, Pomplemoes & Rozemarijn 75 cl 100% terugbetaald!

Volvic Essentiel drank 100% terugbetaald met myShopi

Om terugbetaald te worden, surf op de website van myShopi of download hun app.

Voor de eerste 2500 aanvragen! Enkel geldig bij Delhaize, Carrefour, Okay, Spar, Makro, Cora, Bioplanet, Match en Intermarché. Opgelet: de geldigheidsduur kan verkort worden indien de limiet bereikt is.

Om meer te weten over myShopi, lees mijn artikel daarover!

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Share.

Leave A Reply