Gliss Kur haarverzorging 100% terugbetaald met Shopmium – 25/11/2019

0

Op 25/11/2019 wordt uw aankoop van een Gliss Kur Weekly Therapy Ultimate Repair, Bio-Tech Restore en/of Suprême Lenght 50 ml 100% terugbetaald op de Shopmium app! Geldig zolang de voorraad strekt. Aanbieding exclusief beschikbaar op de app Shopmium. Terugbetalingsaanvragen uitgevoerd in de supermarkten DELHAIZE, CARREFOUR en DI! zullen niet worden geaccepteerd.

Gliss Kur haarverzorging 100% terugbetaald met Shopmium

Schrijf je in of download de app op Google Play of de App Store. BONUS: voeg de code 5em47 tijdens uw inschrijving, en ontvang een gratis pak MikadoEnkel geldig voor inschrijvingen via de app, niet op hun website.

Om meer te weten over Shopmium, lees mijn artikel.

[Edit 27/11/19: actie ingekort tot 25/11/19]

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Share.

Leave A Reply