Demak’Up reinigingsdoekjes 100% terugbetaald met myShopi – 18.000 eerste aanvragen

0

Van 12/08/2019 tot 08/09/2019  (Opgelet: de geldigheidsduur kan verkort worden indien de limiet van 18.000 aanvragen bereikt is) wordt uw aankoop van een pack Demak’Up reinigingsdoekjes 100% terugbetaald!

Deelnemende producten: DEMAK’UP Fraicheur reiningsdoekjes voor normale/gemengde huid 25 st, DEMAK’UP Wipes Fraicheur reinigingsdoekjes voor droge/gevoelige huid 25 st, DEMAK’UP doekjes fris droog/sen 9*(2×25), DEMAK’UP Cocoon reinigingsdoekjes voor normale/gemengde huid 2×25 st, DEMAK’UP Cocoon reinigingsdoekjes voor droge/gevoelige huid 2×25 st, DEMAK’UP Cocoon reinigingsdoekjes voor normale/gemengde 25 st, DEMAK’UP Cocoon reinigingsdoekjes voor droge/gevoelige huid 25 st, DEMAK’UP Sensitive reinigingsdoekje 23 st, DEMAK’UP Expert reinigingsdoekjes 23 st en DEMAK’UP Expert reinigingsdoekjes 2×23 st.

Demak Up reinigingsdoekjes 100% terugbetaald op myShopi

Om terugbetaald te worden, surf op de website van myShopi of download hun app.

Voor de eerste 18.000 aanvragen! Enkel geldig bij Delhaize, AD Delhaize, Delhaize Proxy, Carrefour Hyper, Carrefour Market, Carrefour Express, Colruyt, Alvo, Spar, Okay, Cora, Match, Smatch, Di, Makro en Cactus.

Om meer te weten over myShopi, lees mijn artikel daarover!

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Share.

Leave A Reply